Novosti iz Carneta

RSS CARNET

 • Društvene mreže u školi – kako koristiti Yammer? Saznajte na webinaru! 30. rujna 2022.
  Na webinaru „Kako u školi koristiti društvenu mrežu Yammer“ saznajte kako koristiti Yammer u pripremanju nastave i za komunikaciju s učenicima i učiteljima te koje su prednosti ove društvene mreže. ... The post Društvene mreže u školi – kako koristiti Yammer? Saznajte na webinaru! appeared first on CARNET.
 • Srednjoškolci prijavite se na Hacknit3 natjecanje 29. rujna 2022.
  Pokažite svoje znanje i vještine u području kibernetičke sigurnosti u trećem izdanju CTF natjecanja – Hacknit3 namijenjenom srednjoškolskim timovima! Natjecanje će se provoditi od 14. listopada (20:00 sati) do 16. listopada (20:00 sati) 2022. ... The post Srednjoškolci prijavite se na Hacknit3 natjecanje appeared first on CARNET.
 • Na Edutoriju pronađite nove e-Škole scenarije poučavanja 27. rujna 2022.
  Objavljeno je novih 198 e-Škole scenarija poučavanja koji izravno prate digitalne obrazovne sadržaje, popularno znane DOS-ove. Scenariji poučavanja namijenjeni su nastavnicima i ovaj se put sastoje od tri aktivnosti koje ... The post Na Edutoriju pronađite nove e-Škole scenarije poučavanja appeared first on CARNET.
 • Poziv na istraživanje tržišta – snimka stanja mreže 26. rujna 2022.
  Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET, planira započeti postupak javne nabave snimka postojećeg stanja arhitekture i topologije postojeće lokalne računalne žične i bežične mreže, te analiza budućih potreba, za ... The post Poziv na istraživanje tržišta – snimka stanja mreže appeared first on CARNET.
 • Provedena terenska provjera projekta ATTEND 21. rujna 2022.
  U srijedu, 21. rujna 2022. godine u prostorijama CARNET-a održana je terenska provjera projekta “Podrška ostvarenju jednakih mogućnosti u obrazovanju za učenike s teškoćama u razvoju” – ATTEND (Assistive Technology ... The post Provedena terenska provjera projekta ATTEND appeared first on CARNET.
 • Poziv ravnateljima: Budućnost je ovdje – osnažite se za upravljanje 21. rujna 2022.
  Pozivamo sve ravnatelje i ravnateljice osnovnih i srednjih škola da osvijeste svoju ulogu u integraciji digitalnih tehnologija u škole. Vi ste ti koji imate moć upravljati promjenama u obrazovanju kojima ... The post Poziv ravnateljima: Budućnost je ovdje – osnažite se za upravljanje appeared first on CARNET.
 • Potvrde o statusu školovanja učenika od sada u e-Dnevniku 15. rujna 2022.
  U e-Dnevniku za učenike i roditelje je napravljena nadogradnja kojom je omogućen ispis potvrda o statusu školovanja za učenike osnovnih i srednjih škola. Učenici i roditelji sada mogu kroz e-Dnevnik ... The post Potvrde o statusu školovanja učenika od sada u e-Dnevniku appeared first on CARNET.
 • Predavanje o e-Škole digitalnim sadržajima u Etnografskom muzeju u Dubrovniku 13. rujna 2022.
  U četvrtak, 15. rujna u 16:30 u Etnografskom muzeju u Dubrovniku, CARNET će održati predavanje o e-Škole digitalnim sadržajima u sklopu izložbe „Predmet: Hrvatski“ autorica Ane Ćavar i Lahorke Plejić ... The post Predavanje o e-Škole digitalnim sadržajima u Etnografskom muzeju u Dubrovniku appeared first on CARNET.
 • Poziv za prijavu na natječaj za projekt Learning from the Extremes 12. rujna 2022.
  Podsjećamo sve škole iz ruralnih područja da još traje prijava na natječaj u okviru projekta Learning from the Extremes. Projekt Learning from the Extremes dio je pripremnih akcija koje imaju ... The post Poziv za prijavu na natječaj za projekt Learning from the Extremes appeared first on CARNET.
 • Dođite na Znanstveni piknik 6. rujna 2022.
  Ove godine Znanstveni piknik će se održati 23. i 24. rujna 2022. godine u perivoju Muzeja seljačkih buna, u dvorcu Oršić u Gornjoj Stubici. Kao i prethodnih godina program Znanstvenog ... The post Dođite na Znanstveni piknik appeared first on CARNET.