Novosti iz Carneta

RSS CARNET

 • Poziv na istraživanje tržišta – Nabava softverski definiranog mrežnog pristupnog sustava 26. svibnja 2023.
  Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET planira započeti postupak javne nabave softverski definiranog mrežnog pristupnog sustava sa sigurnosnom komponentom u sklopu projekta e-Sveučilišta. Krajnji korisnici ovog projekta su javne ... The post Poziv na istraživanje tržišta – Nabava softverski definiranog mrežnog pristupnog sustava appeared first on CARNET.
 • Održan prvi sastanak Upravljačkog odbora projekta CroQCI 23. svibnja 2023.
  U ponedjeljak, 22. svibnja 2023. godine održan je prvi sastanak Upravljačkog odbora projekta CroQCI, tijela najviše razine koje donosi odluke i nadležno je za praćenje i upravljanje projektnim aktivnostima. Osim članova ... The post Održan prvi sastanak Upravljačkog odbora projekta CroQCI appeared first on CARNET.
 • OTKAZAN ATTEND webinar: Priprema lako čitljivog teksta 22. svibnja 2023.
  VAŽNO!!! Nažalost, današnji webinar je otkazan zbog bolesti predavačice. O novom terminu ćete biti pravovremeno obaviješteni putem e-maila te drugih kanala. Kako učenicima s teškoćama olakšati čitanje i razumijevanje teksta ... The post OTKAZAN ATTEND webinar: Priprema lako čitljivog teksta appeared first on CARNET.
 • CARNET na stručnom skupu „Digitalna tranzicija u ranom i predškolskom odgoju i obrazovanju – iskustva, prilike i izazovi” 17. svibnja 2023.
  U sklopu manifestacije 24. Dani dječjih vrtića grada Zagreba u utorak, 16. svibnja 2023. godine, u Maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u suorganizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje i ... The post CARNET na stručnom skupu „Digitalna tranzicija u ranom i predškolskom odgoju i obrazovanju – iskustva, prilike i izazovi” appeared first on CARNET.
 • CARNET sudjelovao na prvoj konferenciji za korisnike kosovske akademske i istraživačke mreže KREN 17. svibnja 2023.
  CARNET je aktivno podržao održavanje prve konferencije za korisnike kosovske akademske i istraživačke mreže KREN (Kosovo Research and Education Network). Uz podršku samoj organizaciji, CARNET je uz kolege iz Sveučilišnog ... The post CARNET sudjelovao na prvoj konferenciji za korisnike kosovske akademske i istraživačke mreže KREN appeared first on CARNET.
 • Šesti hrvatski Forum o upravljanju internetom 10. svibnja 2023.
  Ovogodišnji Forum održat će se u Opatiji, 25. svibnja, u sklopu međunarodnog ICT skupa MIPRO U sklopu 46. međunarodnog ICT skupa MIPRO 2023., koji se tradicionalno održava u Opatiji, održat ... The post Šesti hrvatski Forum o upravljanju internetom appeared first on CARNET.
 • CARNET-ov projekt ATTEND na predkonferenciji u sklopu ERFCON23 4. svibnja 2023.
  U okviru 10. međunarodne konferencije – Istraživanja u edukaciji i rehabilitaciji: ERFCON23 održat će se predkonferencija “Asistivna tehnologija u edukaciji i rehabilitaciji” u organizaciji Odsjeka za motoričke poremećaje, kronične bolesti ... The post CARNET-ov projekt ATTEND na predkonferenciji u sklopu ERFCON23 appeared first on CARNET.
 • Dostupne nove CARNET-ove usluge – CARNET id i CARNET info 24. travnja 2023.
  Usluge CARNET id i CARNET info od danas su u produkciji i dostupne su našim korisnicima. CARNET id je sustav za dodjeljivanje i upravljanje infrastrukturnim resursima ustanova i korisnika CARNET-a ... The post Dostupne nove CARNET-ove usluge – CARNET id i CARNET info appeared first on CARNET.
 • Na konferencija EDUkarijera – Obrazovanjem do zanimanja budućnosti CARNET istaknuo važnost digitalnih kompetencija zaposlenika 21. travnja 2023.
  Na konferenciji EDUkarijera – Obrazovanjem do zanimanja budućnosti održanoj 20. travnja 2023. u Zagrebu Hrvatska gospodarska komora predstavila je rezultate istraživanja o potrebama za dodatnim znanjima i vještinama na tržištu ... The post Na konferencija EDUkarijera – Obrazovanjem do zanimanja budućnosti CARNET istaknuo važnost digitalnih kompetencija zaposlenika appeared first on CARNET.
 • CARNET na MoStart 2023 konferenciji 19. travnja 2023.
  Digitalna transformacija u obrazovanju i primjena umjetne inteligencije glavne su teme prve međunarodne konferencije – MoStart koja se, od 18. do 20. travnja održava u organizaciji Sveučilišta u Mostaru. CARNET ... The post CARNET na MoStart 2023 konferenciji appeared first on CARNET.