Raspored zvonjenja
Satnica za prijepodnevnu smjenu je kako slijedi:
1. sat 8,00 – 8,45
2. sat 8,50 – 9,35
3. sat 9,40 – 10,25
veliki odmor
4. sat 10,45 – 11,30
5. sat 11,35 – 12,20
6. sat 12,25 – 13,05
7. sat 13,10 – 13,50
Satnica za poslijepodnevnu smjenu je kako slijedi:
1. sat 14,00 – 14,45
2. sat 14,50 – 15,35
3. sat 15,40 – 16,25
veliki odmor
4. sat 16,45 – 17,30
5. sat 17,35 – 18,20
6. sat 18,25 – 19,05
7. sat 19,10 – 19,50
Nastavni sat traje 45 minuta. Svaki odmor traje 5 minuta, osim velikog, nakon 3. sata, koji traje 20 minuta.
Po potrebi učenici mogu u poslijepodnevnoj smjeni imati predsat koji počinje u 13,15 i traje do 13,50 sati, a u dogovoru s predmetnim nastavnikom.
Kao dokaz da ste dogovorili praksu kod obrtnika s obrtnikom ćete zaključiti Ugovor o provedbi praktične nastave. Ugovor možete kupiti u „Narodnim novinama“ ili specijaliziranim knjižarama. Kupuju se tri primjerka, ispunjavaju (roditelj/skrbnik potpisuje) te odnose u ugostiteljski objekt u kojem će učenik obavljati praktičnu nastavu. Nakon što mentor u objektu ovjeri ugovore, učenik ih je dužan donijeti svom nastavniku praktične nastave koji će ih dalje proslijediti ravnateljici na potpis.
U nastavku se nalazi radno vrijeme nastavnika praktične nastave za pojedine razrede. Mole se učenici da ugovore o provedbi praktične nastave donose isključivo nastavniku zaduženom za taj razred.


KALENDAR RADA ZA ŠKOLSKU GODINU 2023./2024.
I. polugodište | |
---|---|
počinje | 04. rujna 2023. |
završava | 22. prosinca 2023. |
Jesenski odmor | |
---|---|
počinje | 30. listopada 2023. |
završava | 1. studenog 2023. |
Zimski odmor | |||
---|---|---|---|
počinje | 27. prosinca 2023. | ||
završava | 5. siječnja 2024. | Zimski odmor 2.dio | |
počinje | 19. veljače 2024. | ||
završava | 26. veljače 2024. |
II. polugodište | |
---|---|
počinje | 8. siječnja 2024. |
Završava | |
---|---|
za maturante | 24. svibnja 2024. |
za ostale | 21. lipnja 2024. |
Proljetni odmor | |
---|---|
počinje | 28. ožujka 2024. |
završava | 5. travnja 2024. |
Ljetni odmor |
---|
od 24. lipnja 2024. |
KUHAR
NASTAVNI PREDMET | BROJ SATI TJEDNO | ||
1.razred | 2.razred | 3.razred | |
---|---|---|---|
Hrvatski jezik | 3 | 3 | 3 |
Strani jezik I | 2 | 2 | 2 |
Povijest | 2 | – | – |
Politika i gospodarstvo | – | – | 2 |
Vjeronauk / etika | 1 | 1 | 1 |
Tjelesna i zdravstvena kultura | 2 | 2 | 2 |
Gospodarska matematika | 2 | 2 | 2 |
Strani jezik II | 2 | 2 | 2 |
Računalstvo | 2 | 1 | – |
Poznavanje robe i prehrane | 2 | 2 | 2 |
Biologija s higijenom i ekologijom | 1 | 2 | – |
Organizacija poslovanja ugostiteljskih poduzeća | – | 2 | 2 |
Ugostiteljsko posluživanje | – | 2 | – |
Osnove turizma | 2 | – | – |
Kuharstvo s vježbama | 7 | 7 | 8 |
Praktična nastava tjedna/ljetna | 8/182 | 8/182 | 8/- |
Povijest hrvatske kulturne baštine | – | – | 2 |
SLASTIČAR
NASTAVNI PREDMET | BROJ SATI TJEDNO | ||
1.razred | 2.razred | 3.razred | |
---|---|---|---|
Hrvatski jezik | 3 | 3 | 3 |
Strani jezik I | 2 | 2 | 2 |
Povijest | 2 | – | – |
Politika i gospodarstvo | – | – | 2 |
Vjeronauk / etika | 1 | 1 | 1 |
Tjelesna i zdravstvena kultura | 2 | 2 | 2 |
Gospodarska matematika | 2 | 2 | 2 |
Strani jezik II | 2 | 2 | 2 |
Računalstvo | 2 | 1 | – |
Ugostiteljsko posluživanje | – | 2 | – |
Poznavanje robe i prehrane | 2 | 2 | 2 |
Biologija s higijenom i ekologijom | 1 | 2 | – |
Organizacija poslovanja ugostiteljskih poduzeća | – | 2 | 2 |
Osnove turizma | 2 | – | – |
Slastičarstvo s vježbama | 7 | 7 | 8 |
Praktična nastava tjedna/ljetna | 8/182 | 8/182 | 8/- |
Povijest hrvatske kulturne baštine | – | – | 2 |
KONOBAR
NASTAVNI PREDMET | BROJ SATI TJEDNO | ||
1.razred | 2.razred | 3.razred | |
---|---|---|---|
Hrvatski jezik | 3 | 3 | 3 |
Strani jezik I | 3 | 3 | 3 |
Povijest | 2 | – | – |
Politika i gospodarstvo | – | – | 2 |
Vjeronauk / etika | 1 | 1 | 1 |
Tjelesna i zdravstvena kultura | 2 | 2 | 2 |
Gospodarska matematika | 2 | 2 | 2 |
Strani jezik II | 2 | 2 | 2 |
Računalstvo | 2 | 1 | – |
Poznavanje robe i prehrane | 2 | 1 | 1 |
Biologija s higijenom i ekologijom | 2 | – | – |
Osnove turizma | 2 | – | – |
Turistička geografija Hrvatske | – | 2 | – |
Organizacija poslovanja ugost.poduzeća | – | 2 | 2 |
Poslovna psihologija i komunikacija | – | 2 | – |
Kuharstvo | – | 2 | – |
Ugostiteljsko posluživanje s vježbama | 5 | 5 | 6 |
Praktična nastava tjedna/ljetna | 8/182 | 8/182 | 8/- |
Marketing u turizmu | – | – | 1 |
Povijest hrvatske kulturne baštine | – | – | 2 |
TURISTIČKO HOTELIJERSKI KOMERCIJALIST
NASTAVNI PREDMET | BROJ SATI TJEDNO | |||
1.razred | 2.razred | 3.razred | 4.razred | |
---|---|---|---|---|
1. Hrvatski jezik | 3 | 3 | 3 | 3 |
2. Povijest | 2 | 2 | – | – |
3. Tjelesna i zdravstvena kultura | 2 | 2 | 2 | 2 |
4. Vjeronauk / Etika | 1 | 1 | 1 | 1 |
5. Strani jezik I | 3 | 3 | 3 | 3 |
6. Strani jezik II | 3 | 3 | 2 | 2 |
7. Gospodarska matematika | 3 | 3 | 2 | 2 |
8. Računalstvo | 2 | 2 | – | – |
9. Biologija s higijenom i ekologijom | 2 | – | – | – |
10. Poslovno dopisivanje | 1 | 1 | – | – |
11. Organizacija poslovanja poduzeća u ugostiteljstvu | 2 | 2 | 2 | 2 |
12. Osnove turizma | 2 | – | – | – |
13. Poznavanje robe i prehrane | 2 | 2 | – | – |
14.Ugostiteljsko posluživanje | 2 | 3 | 3 | 3 |
15.Kuharstvo (sa slastičarstvom) | 3 | 4 | 4 | 4 |
16.Gospodarsko pravo | – | 2 | – | – |
17. Poslovna psihologija s komunikacijom | – | – | 2 | – |
18. Turistički zemljopis | – | – | 1 | 1 |
19. Povijest hrvatske kulturne baštine | – | – | 2 | – |
20. Knjigovodstvo | – | – | 2 | 2 |
21. Statistika | – | – | 2 | – |
22. Računovodstvo i kontrola | – | – | – | 2 |
23. Promet i putničke agencije | – | – | – | 2 |
24. Marketing u turizmu | – | – | – | 2 |
25. Recepcijsko poslovanje | – | – | – | 2 |
26. Praktična nastava tjedna/ljetna | 3/182 | 3/182 | 3/182 | 3/- |
U našoj školi djeluju i sljedeće slobodne aktivnosti:
UČENIČKA ZADRUGA “UGIĆI”
MLADI BARMENI
EKOLOŠKA GRUPA UČENIKA
KAZALIŠNA PRETPLATA
VOLONTERSKA TRAŽILICA
KREATIVNA RADIONICA MALA ŠKOLA DEMOKRACIJE
SPORTSKE AKTIVNOSTI
MALI NOGOMET
RUKOMET
KOŠARKA
KROS
ODBOJKA
NOVINARSKA GRUPA koja uređuje Školski list
