Tehničar/ka posluživanja

Tehničar/ka posluživanja novo zanimanje – za moderne i uspješne turističke radnike 21. stoljeća!

Tehničari i tehničarke posluživanja imat će prošireno znanje – osim konobarskih vještina, imat će vještine sommeliera, bariste, enologa, nutricionista. Naglasak je na kreativnosti i raznolikosti, prvenstveno na praktičnom radu u školi, hotelima i restoranima.

Tehničar/ka posluživanja nudi:

  • inovativan pristup obrazovanju
  • odabir izbornih predmeta sukladno individualnim interesima
  • modularnu nastavu
  • trajanje: 4 godine

Učenje će se odvijati u školi i na praksi, a imat ćeš priliku raditi u nekim od najboljih hotela i restorana u Hrvatskoj.

Kao tehničar/ka posluživanja dobit ćeš priliku raditi upravo na tim mjestima i to s vrhunskim ugostiteljima, kuharima, konobarima, recepcionerima koji će ti prenijeti sva svoja znanja i vještine!

Ugostiteljska skola Opatija
Ugostiteljska skola Opatija
Ugostiteljska skola Opatija
Ugostiteljska skola Opatija
Ugostiteljska skola Opatija
Ugostiteljska skola Opatija