Novosti

Predstavljanje Smjernica za uvođenje novih tehnologija

Predstavljanje Smjernica za uvođenje novih tehnologija

POZIV NA PREDAVANJE:

SMJERNICE ZA PRIMJENU NOVIH TEHNOLOGIJA U OBRAZOVANJU

Poštovani/e,

pozivamo Vas u srijedu, 15.11. 2023. u 11: 00 sati, u Hotel Bonavia na predavanje Smjernice  za primjenu novih tehnologija u strukovnom obrazovanju i u obrazovanju odraslih u sektoru turizma i ugostiteljstva.

Smjernice su osmišljene kao podrška obrazovnim djelatnicima za uvođenje novih tehnologija u obrazovanje, samu publikaciju izradili su renomirani hrvatski stručnjaci slijedeći europske preporuke i potrebe tržišta rada, te su utemeljene na provedenom istraživanju sa srednjim školama.

One su osmišljene na način da vode nastavnike korak po korak prilikom uvođenja novih tehnologija, te sadrže brojne praktične primjere, a primjenjive su na svim obrazovnim razinama, od osoba koje tek kreću s primjenom novih tehnologija do iskusnih nastavnika.

Smjernice će pomoći edukatorima da njihova predavanja budu dinamičnija, učinkovitija, personaliziranija te u skladu i vremenu s njihovim učenicima, čineći nastavu prilikom za stvaranje poticajnog okruženja.

Smjernice su izrađene u sklopu projekta „RCK RECEPT – Regionalni centar profesija u turizmu“ koji je financiran bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. Više informacija o projektu: https://rck-recept.hr

Izrađene smjernice predstavit će Maja Staraj, koordinatorica LAB-a iz Regionalnog centra kompetentnosti Ugostiteljske škole Opatija i Višnja Perin (Algebra), jedna od stručnjakinja uključenih u njihovu izradu.

 

Mjesto i vrijeme predavanja

Hotel Bonavia

Dolac 4

51000 Rijeka

Dvorana Karolina

 

Datum: 15.11.2023.

Vrijeme: 11: 00 – 12:30

Nakon predstavljanja predviđena je zakuska.

 

Način prijave

Za prisustvovanje predavanju potrebna je prethodna prijava.

Prijave se vrše putem ispunjavanja prijavnice: https://forms.gle/nS1DrR3VWE8BDwECA

Rok za prijavu: 13.11.2023.

 

Kontakt osoba

Maja Staraj

E: majaursicstaraj.rck@gmail.com

M: 091 48 25 448

 

Vesna Brubnjak
Vesna Brubnjak