Novosti

OBAVIJEST I UPUTE O TESTIRANJU KANDIDATA PRIJAVLJENIH NA NATJEČAJ ZA POPUNJAVANJE RADNOG MJESTA nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture

OBAVIJEST I UPUTE O TESTIRANJU KANDIDATA PRIJAVLJENIH NA NATJEČAJ ZA POPUNJAVANJE RADNOG MJESTA nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture

UGOSTITELJSKA ŠKOLA OPATIJA

  1. Kumičića 14, Opatija p.p. 99

Tel/fax: 051/718-520; 711-154

e-mail: tajnistvo@ugostiteljskaskolaopatija@gmail.com

OIB: 82328508097

 

OBAVIJEST I UPUTE O TESTIRANJU KANDIDATA PRIJAVLJENIH NA NATJEČAJ   ZA POPUNJAVANJE RADNOG MJESTA

  1. Nastavnik tjelesne i zdravstvene kulture M/Ž – na neodređeno nepuno radno vrijeme – 12 sati nastave, odnosno 22 sati rada tjedno – 1 izvršitelj/ica

Obavještavaju se kandidati prijavljeni na natječaj koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja, a čije su prijave pravodobne i potpune kako će se isti vrednovati putem testiranja i razgovora (intervjua).

  1. Testiranje se sastoji od praktične provjera znanja, sposobnosti, motivacije i vještina.

Praktična provjera znanja za radna mjesta odgojno–obrazovnih radnika je provjera stručno-pedagoških i metodičkih kompetencija (održavanje oglednog nastavnog sata) te provjera informatičke pismenosti kandidata.

Provjera informatičke pismenosti održat će se u četvrtak, 26. listopada 2023. od 11:35 do 12:20 sati, u Ugostiteljskoj školi Opatija, na adresi Drage Gervaisa 2 u učionici broj 2.

Praktična provjera znanja (održavanje oglednog nastavnog sata) će se obaviti u četvrtak, 26. listopada 2023. od 12:25 do 14:00 sati u pomoćnoj dvorani sportske dvorane Marino Cvetković, na adresi Stubište Lipovica 3 u Opatiji, prema rasporedu o kojem će kandidat(i) biti obaviješteni putem elektroničke pošte.

Povjerenstvo je odlučilo kako će testiranje imati sljedeći način i sadržaj:

  1. Provjera informatičke pismenosti provodit će se u obliku izrade Power point prezentacije, Word dokumenta, Excel tablice.
  2. Praktična provjera znanja – provjera stručno – pedagoških i metodičkih kompetencija (održavanje oglednog nastavnog sata te provjera informatičke pismenosti kandidata).

Predmet:                     Tjelesna i zdravstvena kultura

Razredni odjel:           3.3.

Nastavna cjelina:        Odbojka

Nastavne jedinice:      -Primjena opće pripremnih vježbi

-Sunožno preskakanje vijače 20sec

-Primanje lopte i dodavanje u složenim situacijama

-Dodavanje lopte na smeč ispred i iza sebe.

 

Kandidati su dužni na ogledni nastavni sat donijeti pripremu za nastavnu jedinicu.

Literatura za testiranje:

  • VLADIMIR FINDAK; METODIKA TJELESNE I ZDRAVSTVENE KULTURE, ŠKOLSKA KNJIGA
  • INFORMATIKA I RAČUNALSTVO, ZBIRKA ZADATAKA UZ UDŽBENIK INFORMATIKE I RAČUNALSTVA ZA SREDNJE ŠKOLE I GIMNAZIJE (INFORMATION TECHNOLOGY AND COMPUTER SCIENCE, HIGH SCHOOL AND GYMNASIUM INFORMATION TECHNOLOGY AND COMPUTER SCIENCE WORKBOOK)

AUTORI: BABIĆ, S.; GALEŠEV, V.; GRABUSIN, S.; KORAČ, M.; KRALJ, L.; MILETIĆ, LJ.; SOKOL, G.; SOLDO, Z.

IZDAVAČ: SYSPRINT.

GODINA IZDANJA: 2008.

 

  1. Razgovor

Nakon testiranja, obavijestiti će se kandidati koji ostvaruju pravo pristupa razgovoru. Na razgovoru se utvrđuju znanja, sposobnosti, vještine, interes, profesionalni ciljevi, motivacija kandidata za rad u Školi te rezultati ostvareni u njihovom dosadašnjem radu.

Razgovor će se održati 26. listopada 2023. godine nakon praktične provjere znanja – od 14:15 sati.

 

Povjerenstvo za vrednovanje kandidata

Vesna Brubnjak
Vesna Brubnjak